Archivio culturale di Trapani e della sua provincia
I SAPORI DELLA MEMORIA di Luigi Barraco
SOMMARIO
Copertina
Presentazione
AGGHIA PISTATA
LIMIUNI CUNZATU
PANI FRITTU
PANI CUNZATU
PURMUNEDDU CU PUMARORU
STRATTU
PUMARORU SICCHI
PANI COTTU
PASTA CHI PISCI A BRORU
PASTA CHI PISCI SENZA PISCI
PASTA CU L’AGGHIA BRORU
PASTA CA BURRANIA (Borrago officinalis)
PASTA CHI TINNARUMI
PASTA AGGRASSATA
PASTA A FROCIA
PASTA CHI FAVI E RICOTTA
CASSATEDDE DI RICOTTA A BRORU
GNOCCHULI CAVATI, BUSIATI, GNUCCHITTI
CUSCUS CU BRORU DI PAPARA
CUSCUS CA TESTA DI PORCU
FRASCATULI CHI BROCCULI
ATTUPPATEDDI CU L’AGGHIA PISTATA
GHIOTTA DI CRASTUNA
BABBALUCEDDI A GHIOTTA
CUCUZZA LONGGHA RIPIENA (Cucurbita maxima lagenaria)
CUCUZZA LONGGHA E TINNARUMI
MACCU1
FAVI PIZZICATI (A CUNIGGHIEDDU)
FAVI PIZZICATI CA GIRA
FAVI PIZZICATE CA GIRA E PATATI
CICIRI A BRURETTU
GIRA AFFUCATA (Beta vulgaris)
PISCI R’OVU
GHIOTTA R’OVA E PATATI
PUMARORU CU L’OVU
FRITTATA DI FINUCCHIEDDHRU (Foeniculum vulgare)
OGGHIU A MARI
OVA A BUGGHIUNEDDU
MILINCIANI CHINI
BROCCULI AFFUCATI
PUPETTI DI FINUCCHIEDDU
PUPETTI DI MILINCIANI
PUPETTI DI BROCCULU
FAVI CA MENTA
CUCUZZA BAFFA AMMARINATA
CUCUZZA BAFFA LARDIATA
CURATEDDHRA DI AGNEDDHRU
STIGGHIOLA
CODDHRU DI ADDHRINA RIPIENO
PUPETTI DI UZZU CU SUCU FINTU
PISCI SICCHI
RICOTTA FRITTA
SCURMI LARDIATI
GHIOTTA DI ADDHRI
STUFATU DI PISCI
MAIULINA AFFUCATINEDDHRU
SARDI A LINGHUATA
‘NGHONGHULI E ALAVÒ A BRURETTO
CARNE AGGRASSATA
PESCI AMMARINATI
PUPETTI DI SARDI
CARCIOFI RIPIENI
CUTINA CHINA
‘NZALATA DI PURPU
‘NZALATA DI PURCIDDANA
PURCIDDANA COTTA
SANGGHUNAZZU
VINU COTTO
MUSTAZZOLA DI VINU COTTO
PIGNULATA
CUCCIA
TARONCIULI
AMARETTI
CASSATEDDI
Ringrazio
Alberto Barbata
per avermi dato
la possibilità
di pubblicare
questo libro
e-mail -
redazione@trapaninostra.it